Søk Menu

Hvordan er klimaet i Los Angeles?

El clima actual de Los Angeles se caracteriza por temperaturas mensuales promedio que durante el día varían entre un máximo de 29°C y un mínimo de 19°C. Den gjennomsnittlige årstemperaturen ligger rundt 25°C. Om natten ligger temperaturene i de kalde månedene gjennomsnittlig rundt 10°C og i de varmere månedene rundt 19°C.

Den høyeste temperaturen i Los Angeles de siste 10 årene var 42°C i September 2020. Den laveste målte temperaturen på dagtid var 10°C i Februar 2023.

Årlig faller det gjennomsnittlig 372 mm nedbør i Los Angeles. Til sammenligning mottar Oslo 1289 mm nedbør per år.

Beste reisetid for Los Angeles?

Den beste tiden å reise til Los Angeles for solfylt vær er Januar til og med Desember. I denne perioden er temperaturen fin og det er ikke for mye nedbør, noe som gjør det til en god tid å besøke Los Angeles.

Finn billige reiser til Los Angeles Link

Klimatabell for Los Angeles

Klimatabellen for Los Angeles viser gjennomsnittlige temperaturer, nedbør og UV-indeks per måned. Tabellen gir en oversikt over gjennomsnittlig dag- og nattemperatur i grader Celsius, den totale mengden nedbør i millimeter, den totale mengden snøfall i centimeter og UV-indeksen for hver måned. Nedbør måles alltid som vann, selv om det er snø eller hagl.

  jan feb mar apr mai jun jul aug sep okt nov des
Temp. maks (°C) 21 21 21 23 23 25 28 29 28 27 24 19
Temp. min (°C) 11 11 12 14 16 17 19 20 20 17 13 10
Nedbør
DropletDropletDroplet
DropletDroplet
Droplet
Droplet
Droplet
Droplet
Droplet
Droplet
Droplet
Droplet
Droplet
DropletDropletDroplet
Nedbør (mm) 105 50 48 10 5,7 0,2 1,6 6,5 8,5 6,7 17 112
UV-indeks 5 6 8 7 8 9 7 7 6 7 5 4

Klikk på månedsnavnet for å se flere værdetaljer, som værgjennomsnitt per dag og temperaturer og nedbør de siste årene i den måneden.

  • Gjennomsnittlig årstemperatur: 25°C
  • Høyeste temperatur: 29°C i August
  • Laveste temperatur: 19°C i Desember
  • Nedbør: 372 mm per år, gjennomsnittlig 31 mm per måned
  • Tørreste måneder: 0,2 mm i Juni, 1,6 mm i Juli og 5,7 mm i Mai
  • Våteste måneder: 112 mm i Desember, 105 mm i Januar og 50 mm i Februar

Planlegg din neste ferie

Ikke gå glipp av de beste ferietilbudene for Los Angeles og se hva våre partnere har for deg.

Erfaringer med været i Los Angeles

UtmerketStarStarStarStarStar

Varme dager opp til +20 med en avkjølende faktor fra havbris... mer

Femke Groenendaal

BraStarStarStarStar

Ingen stekende hete eller kjølige kvelder. Noen dager blåste... mer

Karel van Popering

Gjennomsnittstemperatur per måned i Los Angeles

Denne grafen viser gjennomsnittlige maksimumstemperaturer per måned i Los Angeles, California. Temperaturene er angitt i grader Celsius og gjennomsnittet er beregnet basert på målte temperaturer per måned de siste årene.

Temperatur per måned i Los Angeles, California,

Gjennomsnittlig nedbør per måned i Los Angeles

Denne grafen viser hvor mye nedbør det i gjennomsnitt faller per måned i Los Angeles, California. Nedbør måles alltid som vann, selv om det er snø eller hagl. Dette gjør det enkelt å sammenligne hvor mye som har falt, uavhengig av nedbørstypen. Mengden nedbør er målt i millimeter og gjennomsnittet er beregnet basert på målte mengder per måned de siste årene.

Nedbør per måned i Los Angeles, California,

Gjennomsnittlig UV-indeks per måned i Los Angeles

Denne grafen viser gjennomsnittlig UV-indeks per måned i Los Angeles, California. UV-indeksen angir intensiteten av ultrafiolett stråling og går fra 0 til maksimalt 11.

UV-indeks per måned i Los Angeles, California,

Temperatur per år i Los Angeles

Denne grafen viser gjennomsnittlig årlig temperatur i Los Angeles, California. Årstemperaturen, angitt i grader Celsius, er gjennomsnittet av alle tolv månedstemperaturene sammenlagt for det året.

Temperatur per år i Los Angeles, California,

Årlig nedbørsmengde i Los Angeles

Denne grafen viser den årlige totale nedbørsmengden som har falt de siste 10 årene i Los Angeles, California. Den totale nedbørsmengden per år, målt i millimeter, er den samlede mengden nedbør som har falt i løpet av de tolv månedene i året.

Nedbør per år i Los Angeles, California,

Erfaringer med været i Los Angeles

Været i Los Angeles er i gjennomsnitt vurdert med 4,1 av 5 stjerner av 7 besøkende. Har du vært i Los Angeles? Del din erfaring med været så du kan hjelpe andre besøkende.

Skriv din egen anmeldelse Down

Væropplevelse: Bra StarStarStarStar

Ingen stekende hete eller kjølige kvelder. Noen dager blåste det litt, noe som gjorde det litt kjøligere. På kveldene var en lett jakke nyttig.— Denne teksten er automatisk oversatt til norsk

Væropplevelse: Utmerket StarStarStarStarStar

Varme dager opp til +20 med en avkjølende faktor fra havbrisen. Den solfylte, klare himmelen var vår faste følgesvenn. Vi hadde en fantastisk ferie!— Denne teksten er automatisk oversatt til norsk

Væropplevelse: Bra StarStarStarStar

Lyse solskinnsdager og høstkvelder sørget for en frisk balanse. Temperaturen svingte mellom behagelige 24-28 grader Celsius. Paraply var ikke nødvendig, men solkrem var et must!— Denne teksten er automatisk oversatt til norsk

Væropplevelse: Bra StarStarStarStar

Varm, men ikke trykkende sol var standard, men uten den intense sommervarmen. En lett jakke var nok for kvelden.— Denne teksten er automatisk oversatt til norsk

Væropplevelse: Bra StarStarStarStar

De fleste dagene domineres av solskinn med behagelige gjennomsnittstemperaturer. Uventede regnværsdager kan imidlertid forekomme. Generelt bra.— Denne teksten er automatisk oversatt til norsk

Væropplevelse: Bra StarStarStarStar

Det var tidvis tåke om morgenen, men den forsvant raskt. En behagelig kjølig kveldsbris gjorde varmen utholdelig.— Denne teksten er automatisk oversatt til norsk

Væropplevelse: Bra StarStarStarStar

Det var sol og en behagelig temperatur på rundt 20 grader Celsius. Det var lite regn, noe som var ideelt for avslappende spaserturer.— Denne teksten er automatisk oversatt til norsk

Har du vært i Los Angeles?

Del dine erfaringer med været i Los Angeles.

E-posten din vil ikke bli vist i anmeldelsen og blir ikke delt med tredjeparter.

Gjennomsnittlig vær i Los Angeles per måned

Klikk på en måned nedenfor og se i detalj hvordan været vanligvis er i Los Angeles og hva du kan forvente. Basert på historiske værdata for Los Angeles kan du for hver dag i måneden se gjennomsnittstemperatur, nedbør, vind og UV-indeks.

Terug naar boven