Søk Menu

Hvordan er klimaet i Garfield?

El clima actual de Garfield se caracteriza por temperaturas mensuales promedio que durante el día varían entre un máximo de 31°C y un mínimo de 6°C. Den gjennomsnittlige årstemperaturen ligger rundt 18°C. Om natten ligger temperaturene i de kalde månedene gjennomsnittlig rundt -3°C og i de varmere månedene rundt 21°C.

Den høyeste temperaturen i Garfield de siste 10 årene var 37°C i Juli 2019. Den laveste målte temperaturen på dagtid var -11°C i Januar 2018.

Årlig faller det gjennomsnittlig 2088 mm nedbør i Garfield. Av denne nedbøren består omtrent 34 cm av snøfall. Til sammenligning mottar Oslo 1289 mm nedbør per år.

Beste reisetid for Garfield?

Den beste tiden å besøke Garfield for behagelig til varmt vær er April til og med Oktober. I denne perioden kan det forekomme nedbør, men temperaturene er gode nok til å utforske Garfield.

Finn billige reiser til Garfield Link

Klimatabell for Garfield

Klimatabellen for Garfield viser gjennomsnittlige temperaturer, nedbør, snø og UV-indeks per måned. Tabellen gir en oversikt over gjennomsnittlig dag- og nattemperatur i grader Celsius, den totale mengden nedbør i millimeter, den totale mengden snøfall i centimeter og UV-indeksen for hver måned. Nedbør måles alltid som vann, selv om det er snø eller hagl.

  jan feb mar apr mai jun jul aug sep okt nov des
Temp. maks (°C) 6 7 10 18 22 27 31 29 26 20 12 8
Temp. min (°C) -2 -2 2 8 13 18 22 21 17 11 4 1
Nedbør
DropletDropletDroplet
DropletDropletDropletDropletDroplet
DropletDroplet
DropletDropletDroplet
DropletDropletDropletDroplet
DropletDropletDroplet
DropletDropletDroplet
DropletDropletDroplet
DropletDropletDroplet
DropletDropletDroplet
DropletDropletDroplet
DropletDropletDroplet
Nedbør (mm) 122 428 88 158 201 191 143 143 111 159 178 166
Snø (cm) 10 9,0 5,3 0,5 0 0 0 0 0 0 5,0 3,5
UV-indeks 3 4 5 7 7 7 8 7 6 4 4 2

Klikk på månedsnavnet for å se flere værdetaljer, som værgjennomsnitt per dag og temperaturer og nedbør de siste årene i den måneden.

  • Gjennomsnittlig årstemperatur: 18°C
  • Høyeste temperatur: 31°C i Juli
  • Laveste temperatur: 6°C i Januar
  • Nedbør*: 2088 mm per år, gjennomsnittlig 174 mm per måned
  • Snøfall: 34 cm per år
  • Tørreste måneder: 88 mm i Mars, 111 mm i September og 122 mm i Januar
  • Våteste måneder: 428 mm i Februar, 201 mm i Mai og 191 mm i Juni

*Nedbør måles som en kombinasjon av regn, snø og hagl

Planlegg din neste ferie

Ikke gå glipp av de beste ferietilbudene for Garfield og se hva våre partnere har for deg.

Gjennomsnittstemperatur per måned i Garfield

Denne grafen viser gjennomsnittlige maksimumstemperaturer per måned i Garfield, New Jersey. Temperaturene er angitt i grader Celsius og gjennomsnittet er beregnet basert på målte temperaturer per måned de siste årene.

Temperatur per måned i Garfield, New Jersey,

Gjennomsnittlig nedbør per måned i Garfield

Denne grafen viser hvor mye nedbør det i gjennomsnitt faller per måned i Garfield, New Jersey. Nedbør måles alltid som vann, selv om det er snø eller hagl. Dette gjør det enkelt å sammenligne hvor mye som har falt, uavhengig av nedbørstypen. Mengden nedbør er målt i millimeter og gjennomsnittet er beregnet basert på målte mengder per måned de siste årene.

Nedbør per måned i Garfield, New Jersey,

Gjennomsnittlig snøfall per måned i Garfield

Denne grafen viser hvor mye snø det i gjennomsnitt faller per måned i Garfield, New Jersey. Mengden snøfall er målt i centimeter og gjennomsnittet er beregnet basert på målte mengder per måned de siste årene.

Snøfall per måned i Garfield, New Jersey,

Gjennomsnittlig UV-indeks per måned i Garfield

Denne grafen viser gjennomsnittlig UV-indeks per måned i Garfield, New Jersey. UV-indeksen angir intensiteten av ultrafiolett stråling og går fra 0 til maksimalt 11.

UV-indeks per måned i Garfield, New Jersey,

Temperatur per år i Garfield

Denne grafen viser gjennomsnittlig årlig temperatur i Garfield, New Jersey. Årstemperaturen, angitt i grader Celsius, er gjennomsnittet av alle tolv månedstemperaturene sammenlagt for det året.

Temperatur per år i Garfield, New Jersey,

Årlig nedbørsmengde i Garfield

Denne grafen viser den årlige totale nedbørsmengden som har falt de siste 10 årene i Garfield, New Jersey. Den totale nedbørsmengden per år, målt i millimeter, er den samlede mengden nedbør som har falt i løpet av de tolv månedene i året.

Nedbør per år i Garfield, New Jersey,

Årlig snømengde i Garfield

Denne grafen viser den årlige totale snømengden som har falt de siste 10 årene i Garfield, New Jersey. Den totale snømengden per år, målt i centimeter, er den samlede mengden snø som har falt i løpet av de tolv månedene i året.

Snøfall per år i Garfield, New Jersey,

Erfaringer med været i Garfield

Har du vært i Garfield?

Del dine erfaringer med været i Garfield.

E-posten din vil ikke bli vist i anmeldelsen og blir ikke delt med tredjeparter.

Gjennomsnittlig vær i Garfield per måned

Klikk på en måned nedenfor og se i detalj hvordan været vanligvis er i Garfield og hva du kan forvente. Basert på historiske værdata for Garfield kan du for hver dag i måneden se gjennomsnittstemperatur, nedbør, vind og UV-indeks.

Terug naar boven