Søk Menu

Hvordan er klimaet i Koh Samui?

El clima actual de Koh Samui se caracteriza por temperaturas mensuales promedio que durante el día varían entre un máximo de 34°C y un mínimo de 31°C. Den gjennomsnittlige årstemperaturen ligger rundt 33°C. Om natten ligger temperaturene i de kalde månedene gjennomsnittlig rundt 25°C og i de varmere månedene rundt 27°C.

Den høyeste temperaturen i Koh Samui de siste 10 årene var 39°C i Mars 2015. Den laveste målte temperaturen på dagtid var 25°C i Januar 2019.

Årlig faller det gjennomsnittlig 2170 mm nedbør i Koh Samui. Til sammenligning mottar Norge 1289 mm nedbør per år.

Tyfonsesongen i Koh Samui varer fra Juni til November.

Beste reisetid for Koh Samui?

Den beste tiden å reise til Koh Samui for solfylt vær er Februar til og med April og August. I denne perioden er temperaturen fin og det er ikke for mye nedbør, noe som gjør det til en god tid å besøke Koh Samui. I de andre månedene av året faller det for mye nedbør eller temperaturen er ikke ideell for et besøk hvis du vil nyte solfylt og behagelig vær.

Finn billige ferier til Koh Samui Link

Klimatabell for Koh Samui

Klimatabellen for Koh Samui viser gjennomsnittlige temperaturer, nedbør og UV-indeks per måned. Tabellen gir en oversikt over gjennomsnittlig dag- og nattemperatur i grader Celsius, den totale mengden nedbør i millimeter, den totale mengden snøfall i centimeter og UV-indeksen for hver måned. Nedbør måles alltid som vann, selv om det er snø eller hagl.

  jan feb mar apr mai jun jul aug sep okt nov des
Temp. maks (°C) 31 31 32 33 34 34 33 33 33 32 31 31
Temp. min (°C) 26 26 27 27 28 27 27 27 27 26 26 26
Nedbør
DropletDropletDroplet
DropletDroplet
DropletDroplet
DropletDropletDroplet
DropletDropletDroplet
DropletDropletDroplet
DropletDropletDroplet
DropletDropletDroplet
DropletDropletDroplet
DropletDropletDropletDroplet
DropletDropletDropletDropletDroplet
DropletDropletDropletDropletDroplet
Nedbør (mm) 154 82 50 116 162 132 136 112 142 234 489 361
UV-indeks 8 9 9 9 8 8 8 8 8 7 7 7

Klikk på månedsnavnet for å se flere værdetaljer, som værgjennomsnitt per dag og temperaturer og nedbør de siste årene i den måneden.

Planlegg din neste ferie

Ikke gå glipp av de beste ferietilbudene for Koh Samui og se hva våre partnere har for deg.

Erfaringer med været i Koh Samui

UtmerketStarStarStarStarStar

Sol, varmt vær med sjeldne, korte byger. For folk som liker ... mer

Wilco

UtmerketStarStarStarStarStar

Fantastisk , fint vær hver dag og om det regnet litt så synt... mer

Martha Dragstra

Gjennomsnittstemperatur per måned i Koh Samui

Denne grafen viser gjennomsnittlige maksimumstemperaturer per måned i Koh Samui, Thailand. Temperaturene er angitt i grader Celsius og gjennomsnittet er beregnet basert på målte temperaturer per måned de siste årene.

Temperatur per måned i Koh Samui, Thailand,

Gjennomsnittlig nedbør per måned i Koh Samui

Denne grafen viser hvor mye nedbør det i gjennomsnitt faller per måned i Koh Samui, Thailand. Nedbør måles alltid som vann, selv om det er snø eller hagl. Dette gjør det enkelt å sammenligne hvor mye som har falt, uavhengig av nedbørstypen. Mengden nedbør er målt i millimeter og gjennomsnittet er beregnet basert på målte mengder per måned de siste årene.

Nedbør per måned i Koh Samui, Thailand,

Gjennomsnittlig UV-indeks per måned i Koh Samui

Denne grafen viser gjennomsnittlig UV-indeks per måned i Koh Samui, Thailand. UV-indeksen angir intensiteten av ultrafiolett stråling og går fra 0 til maksimalt 11.

UV-indeks per måned i Koh Samui, Thailand,

Temperatur per år i Koh Samui

Denne grafen viser gjennomsnittlig årlig temperatur i Koh Samui, Thailand. Årstemperaturen, angitt i grader Celsius, er gjennomsnittet av alle tolv månedstemperaturene sammenlagt for det året.

Temperatur per år i Koh Samui, Thailand,

Årlig nedbørsmengde i Koh Samui

Denne grafen viser den årlige totale nedbørsmengden som har falt de siste 10 årene i Koh Samui, Thailand. Den totale nedbørsmengden per år, målt i millimeter, er den samlede mengden nedbør som har falt i løpet av de tolv månedene i året.

Nedbør per år i Koh Samui, Thailand,

Erfaringer med været i Koh Samui

Været i Koh Samui er i gjennomsnitt vurdert med 3,4 av 5 stjerner av 8 besøkende. Har du vært i Koh Samui? Del din erfaring med været så du kan hjelpe andre besøkende.

Skriv din egen anmeldelse Down

Væropplevelse: Bra StarStarStarStar

Forvent mye solskinn, men vær forberedt på en og annen regnskur!— Denne teksten er automatisk oversatt til norsk

Væropplevelse: Dårlig StarStar

Kraftig nedbør etterfulgt av solskinn har skapt et uforutsigbart klima. Besøkende må regne med både solskinn og regn.— Denne teksten er automatisk oversatt til norsk

Væropplevelse: Utmerket StarStarStarStarStar

Sol, varmt vær med sjeldne, korte byger. For folk som liker tropisk klima, var det et paradis på jord.— Denne teksten er automatisk oversatt til norsk

Væropplevelse: Middels StarStarStar

Det regnet jevnlig, men heldigvis var det også perioder med sol. Temperaturen lå for det meste på rundt 32 grader. Ideelt for elskere av tropisk vær, men litt vått.— Denne teksten er automatisk oversatt til norsk

Væropplevelse: Bra StarStarStarStar

Regntiden bringer med seg en del uforutsigbarhet, men temperaturene holder seg behagelige. Perfekt for stranddager!— Denne teksten er automatisk oversatt til norsk

Væropplevelse: Bra StarStarStarStar

De varme temperaturene var perfekte for stranddager. Selv om det til tider er litt fuktig, er jeg veldig fornøyd.— Denne teksten er automatisk oversatt til norsk

Væropplevelse: Utmerket StarStarStarStarStar

Fantastisk , fint vær hver dag og om det regnet litt så syntes jeg det var helt greit. en rolig strand der jeg bodde jeg dro til Koh Samui Bophut hvert år i to måneder de siste årene og vel i det fine feriestedet Palm Beach. min siste tur var 10-1 - 2019 dessverre kom korona i mellom. jeg savner det veldig mye. på grunn av omstendigheter sykdom og alder spiller også en rolle, så jeg håper at det ikke var den siste turen, til det koselige nydelige Thailand.— Denne teksten er automatisk oversatt til norsk

Har du vært i Koh Samui?

Del dine erfaringer med været i Koh Samui.

E-posten din vil ikke bli vist i anmeldelsen og blir ikke delt med tredjeparter.

Gjennomsnittlig vær i Koh Samui per måned

Klikk på en måned nedenfor og se i detalj hvordan været vanligvis er i Koh Samui og hva du kan forvente. Basert på historiske værdata for Koh Samui kan du for hver dag i måneden se gjennomsnittstemperatur, nedbør, vind og UV-indeks.

Terug naar boven