Søk Menu

Hvordan er klimaet i Praia Lacacao?

El clima actual de Praia Lacacao se caracteriza por temperaturas mensuales promedio que durante el día varían entre un máximo de 31°C y un mínimo de 25°C. Den gjennomsnittlige årstemperaturen ligger rundt 28°C. Om natten ligger temperaturene i de kalde månedene gjennomsnittlig rundt 19°C og i de varmere månedene rundt 25°C.

Den høyeste temperaturen i Praia Lacacao de siste 10 årene var 36°C i Oktober 2023. Den laveste målte temperaturen på dagtid var 21°C i Februar 2015.

Årlig faller det gjennomsnittlig 118 mm nedbør i Praia Lacacao. Til sammenligning mottar Oslo 1289 mm nedbør per år.

Beste reisetid for Praia Lacacao?

Den beste tiden å reise til Praia Lacacao for solfylt vær er Januar til og med Desember. I denne perioden er temperaturen fin og det er ikke for mye nedbør, noe som gjør det til en god tid å besøke Praia Lacacao.

Klimatabell for Praia Lacacao

Klimatabellen for Praia Lacacao viser gjennomsnittlige temperaturer, nedbør og UV-indeks per måned. Tabellen gir en oversikt over gjennomsnittlig dag- og nattemperatur i grader Celsius, den totale mengden nedbør i millimeter, den totale mengden snøfall i centimeter og UV-indeksen for hver måned. Nedbør måles alltid som vann, selv om det er snø eller hagl.

  jan feb mar apr mai jun jul aug sep okt nov des
Temp. maks (°C) 26 25 25 26 26 28 29 30 31 31 29 27
Temp. min (°C) 20 20 20 21 22 23 24 25 26 25 23 21
Nedbør
Droplet
Droplet
Droplet
Droplet
Droplet
Droplet
Droplet
Droplet
Droplet
Droplet
Droplet
Droplet
Nedbør (mm) 2,7 3,3 0,7 0,2 0,1 0,7 3,7 39 43 15 3,8 5,7
UV-indeks 8 8 10 10 10 10 9 9 9 9 8 8

Klikk på månedsnavnet for å se flere værdetaljer, som værgjennomsnitt per dag og temperaturer og nedbør de siste årene i den måneden.

Erfaringer med været i Praia Lacacao

BraStarStarStarStar

Mye sol og stabile temperaturer rundt 28 grader Celsius. Det... mer

Sophie Siemons

BraStarStarStarStar

Sol og varme, nesten ikke noe regn. Temperaturen var behagel... mer

Petra

Gjennomsnittstemperatur per måned i Praia Lacacao

Denne grafen viser gjennomsnittlige maksimumstemperaturer per måned i Praia Lacacao, Boa Vista. Temperaturene er angitt i grader Celsius og gjennomsnittet er beregnet basert på målte temperaturer per måned de siste årene.

Temperatur per måned i Praia Lacacao, Boa Vista,

Gjennomsnittlig nedbør per måned i Praia Lacacao

Denne grafen viser hvor mye nedbør det i gjennomsnitt faller per måned i Praia Lacacao, Boa Vista. Nedbør måles alltid som vann, selv om det er snø eller hagl. Dette gjør det enkelt å sammenligne hvor mye som har falt, uavhengig av nedbørstypen. Mengden nedbør er målt i millimeter og gjennomsnittet er beregnet basert på målte mengder per måned de siste årene.

Nedbør per måned i Praia Lacacao, Boa Vista,

Gjennomsnittlig UV-indeks per måned i Praia Lacacao

Denne grafen viser gjennomsnittlig UV-indeks per måned i Praia Lacacao, Boa Vista. UV-indeksen angir intensiteten av ultrafiolett stråling og går fra 0 til maksimalt 11.

UV-indeks per måned i Praia Lacacao, Boa Vista,

Temperatur per år i Praia Lacacao

Denne grafen viser gjennomsnittlig årlig temperatur i Praia Lacacao, Boa Vista. Årstemperaturen, angitt i grader Celsius, er gjennomsnittet av alle tolv månedstemperaturene sammenlagt for det året.

Temperatur per år i Praia Lacacao, Boa Vista,

Årlig nedbørsmengde i Praia Lacacao

Denne grafen viser den årlige totale nedbørsmengden som har falt de siste 10 årene i Praia Lacacao, Boa Vista. Den totale nedbørsmengden per år, målt i millimeter, er den samlede mengden nedbør som har falt i løpet av de tolv månedene i året.

Nedbør per år i Praia Lacacao, Boa Vista,

Erfaringer med været i Praia Lacacao

Været i Praia Lacacao er i gjennomsnitt vurdert med 3,7 av 5 stjerner av 3 besøkende. Har du vært i Praia Lacacao? Del din erfaring med været så du kan hjelpe andre besøkende.

Skriv din egen anmeldelse Down

Væropplevelse: Bra StarStarStarStar

Mye sol og stabile temperaturer rundt 28 grader Celsius. Det var imidlertid noen dager med uventet regn. Likevel klarte vi å slappe fantastisk av.— Denne teksten er automatisk oversatt til norsk

Væropplevelse: Bra StarStarStarStar

Sol og varme, nesten ikke noe regn. Temperaturen var behagelig, ikke for varm. Kveldene var kjøligere, men mer behagelige. Kort sagt: herlig ferievær!— Denne teksten er automatisk oversatt til norsk

Væropplevelse: Middels StarStarStar

Det var lyse, solfylte dager, men også mange skyer og enkelte regnbyger. Det blåste en kraftig vind som senket temperaturen. Alt i alt var det likevel varmt nok til å bade og spise ute.— Denne teksten er automatisk oversatt til norsk

Har du vært i Praia Lacacao?

Del dine erfaringer med været i Praia Lacacao.

E-posten din vil ikke bli vist i anmeldelsen og blir ikke delt med tredjeparter.

Gjennomsnittlig vær i Praia Lacacao per måned

Klikk på en måned nedenfor og se i detalj hvordan været vanligvis er i Praia Lacacao og hva du kan forvente. Basert på historiske værdata for Praia Lacacao kan du for hver dag i måneden se gjennomsnittstemperatur, nedbør, vind og UV-indeks.

Terug naar boven