Søk Menu

Hvordan er klimaet i Haong Khvav?

El clima actual de Haong Khvav se caracteriza por temperaturas mensuales promedio que durante el día varían entre un máximo de 36°C y un mínimo de 31°C. Den gjennomsnittlige årstemperaturen ligger rundt 34°C. Om natten ligger temperaturene i de kalde månedene gjennomsnittlig rundt 23°C og i de varmere månedene rundt 26°C.

Den høyeste temperaturen i Haong Khvav de siste 10 årene var 56°C i Juni 2015. Den laveste målte temperaturen på dagtid var 23°C i Desember 2017.

Årlig faller det gjennomsnittlig 1430 mm nedbør i Haong Khvav. Til sammenligning mottar Oslo 1289 mm nedbør per år.

Beste reisetid for Haong Khvav?

Den beste tiden å reise til Haong Khvav for solfylt vær er Januar til og med Mars og Desember. I denne perioden er temperaturen fin og det er ikke for mye nedbør, noe som gjør det til en god tid å besøke Haong Khvav. I de andre månedene av året faller det for mye nedbør eller temperaturen er ikke ideell for et besøk hvis du vil nyte solfylt og behagelig vær.

Klimatabell for Haong Khvav

Klimatabellen for Haong Khvav viser gjennomsnittlige temperaturer, nedbør og UV-indeks per måned. Tabellen gir en oversikt over gjennomsnittlig dag- og nattemperatur i grader Celsius, den totale mengden nedbør i millimeter, den totale mengden snøfall i centimeter og UV-indeksen for hver måned. Nedbør måles alltid som vann, selv om det er snø eller hagl.

  jan feb mar apr mai jun jul aug sep okt nov des
Temp. maks (°C) 32 34 35 36 36 35 34 34 31 33 32 32
Temp. min (°C) 23 24 26 27 27 26 26 26 24 26 25 24
Nedbør
Droplet
Droplet
Droplet
DropletDroplet
DropletDropletDroplet
DropletDropletDroplet
DropletDropletDroplet
DropletDropletDroplet
DropletDropletDropletDroplet
DropletDropletDropletDroplet
DropletDropletDroplet
Droplet
Nedbør (mm) 23 7,6 27 87 156 147 155 138 298 219 124 48
UV-indeks 8 9 9 9 8 7 7 7 7 7 7 7

Klikk på månedsnavnet for å se flere værdetaljer, som værgjennomsnitt per dag og temperaturer og nedbør de siste årene i den måneden.

  • Gjennomsnittlig årstemperatur: 34°C
  • Høyeste temperatur: 36°C i April og Mai
  • Laveste temperatur: 31°C i September
  • Nedbør: 1430 mm per år, gjennomsnittlig 119 mm per måned
  • Tørreste måneder: 7,6 mm i Februar, 23 mm i Januar og 27 mm i Mars
  • Våteste måneder: 298 mm i September, 219 mm i Oktober og 156 mm i Mai

Gjennomsnittstemperatur per måned i Haong Khvav

Denne grafen viser gjennomsnittlige maksimumstemperaturer per måned i Haong Khvav, Kambodsja. Temperaturene er angitt i grader Celsius og gjennomsnittet er beregnet basert på målte temperaturer per måned de siste årene.

Temperatur per måned i Haong Khvav, Kambodsja,

Gjennomsnittlig nedbør per måned i Haong Khvav

Denne grafen viser hvor mye nedbør det i gjennomsnitt faller per måned i Haong Khvav, Kambodsja. Nedbør måles alltid som vann, selv om det er snø eller hagl. Dette gjør det enkelt å sammenligne hvor mye som har falt, uavhengig av nedbørstypen. Mengden nedbør er målt i millimeter og gjennomsnittet er beregnet basert på målte mengder per måned de siste årene.

Nedbør per måned i Haong Khvav, Kambodsja,

Gjennomsnittlig UV-indeks per måned i Haong Khvav

Denne grafen viser gjennomsnittlig UV-indeks per måned i Haong Khvav, Kambodsja. UV-indeksen angir intensiteten av ultrafiolett stråling og går fra 0 til maksimalt 11.

UV-indeks per måned i Haong Khvav, Kambodsja,

Temperatur per år i Haong Khvav

Denne grafen viser gjennomsnittlig årlig temperatur i Haong Khvav, Kambodsja. Årstemperaturen, angitt i grader Celsius, er gjennomsnittet av alle tolv månedstemperaturene sammenlagt for det året.

Temperatur per år i Haong Khvav, Kambodsja,

Årlig nedbørsmengde i Haong Khvav

Denne grafen viser den årlige totale nedbørsmengden som har falt de siste 10 årene i Haong Khvav, Kambodsja. Den totale nedbørsmengden per år, målt i millimeter, er den samlede mengden nedbør som har falt i løpet av de tolv månedene i året.

Nedbør per år i Haong Khvav, Kambodsja,

Erfaringer med været i Haong Khvav

Har du vært i Haong Khvav?

Del dine erfaringer med været i Haong Khvav.

E-posten din vil ikke bli vist i anmeldelsen og blir ikke delt med tredjeparter.

Gjennomsnittlig vær i Haong Khvav per måned

Klikk på en måned nedenfor og se i detalj hvordan været vanligvis er i Haong Khvav og hva du kan forvente. Basert på historiske værdata for Haong Khvav kan du for hver dag i måneden se gjennomsnittstemperatur, nedbør, vind og UV-indeks.

Terug naar boven