Søk Menu

Hvordan er klimaet i Palatine Street?

El clima actual de Palatine Street se caracteriza por temperaturas mensuales promedio que durante el día varían entre un máximo de 20°C y un mínimo de 9°C. Den gjennomsnittlige årstemperaturen ligger rundt 15°C. Om natten ligger temperaturene i de kalde månedene gjennomsnittlig rundt 4°C og i de varmere månedene rundt 13°C.

Den høyeste temperaturen i Palatine Street de siste 10 årene var 32°C i Juni 2018. Den laveste målte temperaturen på dagtid var -2°C i Mars 2018.

Årlig faller det gjennomsnittlig 991 mm nedbør i Palatine Street. Av denne nedbøren består omtrent 1,6 cm av snøfall. Til sammenligning mottar Oslo 1289 mm nedbør per år.

Beste reisetid for Palatine Street?

Den beste tiden å reise til Palatine Street for solfylt vær er Juni til og med September. I denne perioden er temperaturen fin og det er ikke for mye nedbør, noe som gjør det til en god tid å besøke Palatine Street. I de andre månedene av året faller det for mye nedbør eller temperaturen er ikke ideell for et besøk hvis du vil nyte solfylt og behagelig vær.

Klimatabell for Palatine Street

Klimatabellen for Palatine Street viser gjennomsnittlige temperaturer, nedbør, snø og UV-indeks per måned. Tabellen gir en oversikt over gjennomsnittlig dag- og nattemperatur i grader Celsius, den totale mengden nedbør i millimeter, den totale mengden snøfall i centimeter og UV-indeksen for hver måned. Nedbør måles alltid som vann, selv om det er snø eller hagl.

  jan feb mar apr mai jun jul aug sep okt nov des
Temp. maks (°C) 9 10 11 14 16 19 20 19 18 15 11 10
Temp. min (°C) 5 5 5 6 9 12 14 13 12 9 6 6
Nedbør
DropletDroplet
DropletDropletDroplet
DropletDroplet
Droplet
DropletDroplet
DropletDroplet
DropletDroplet
DropletDroplet
DropletDroplet
DropletDroplet
DropletDroplet
DropletDropletDroplet
Nedbør (mm) 97 117 92 40 55 52 74 90 74 81 97 122
Snø (cm) 0,1 0,3 1,2 0 0 0 0 0 0 0 0 0
UV-indeks 1 3 3 5 5 5 4 4 4 3 1 1

Klikk på månedsnavnet for å se flere værdetaljer, som værgjennomsnitt per dag og temperaturer og nedbør de siste årene i den måneden.

  • Gjennomsnittlig årstemperatur: 15°C
  • Høyeste temperatur: 20°C i Juli
  • Laveste temperatur: 9°C i Januar
  • Nedbør*: 991 mm per år, gjennomsnittlig 83 mm per måned
  • Snøfall: 1,6 cm per år
  • Tørreste måneder: 40 mm i April, 52 mm i Juni og 55 mm i Mai
  • Våteste måneder: 122 mm i Desember, 117 mm i Februar og 97 mm i Januar

*Nedbør måles som en kombinasjon av regn, snø og hagl

Gjennomsnittstemperatur per måned i Palatine Street

Denne grafen viser gjennomsnittlige maksimumstemperaturer per måned i Palatine Street, Irland. Temperaturene er angitt i grader Celsius og gjennomsnittet er beregnet basert på målte temperaturer per måned de siste årene.

Temperatur per måned i Palatine Street, Irland,

Gjennomsnittlig nedbør per måned i Palatine Street

Denne grafen viser hvor mye nedbør det i gjennomsnitt faller per måned i Palatine Street, Irland. Nedbør måles alltid som vann, selv om det er snø eller hagl. Dette gjør det enkelt å sammenligne hvor mye som har falt, uavhengig av nedbørstypen. Mengden nedbør er målt i millimeter og gjennomsnittet er beregnet basert på målte mengder per måned de siste årene.

Nedbør per måned i Palatine Street, Irland,

Gjennomsnittlig snøfall per måned i Palatine Street

Denne grafen viser hvor mye snø det i gjennomsnitt faller per måned i Palatine Street, Irland. Mengden snøfall er målt i centimeter og gjennomsnittet er beregnet basert på målte mengder per måned de siste årene.

Snøfall per måned i Palatine Street, Irland,

Gjennomsnittlig UV-indeks per måned i Palatine Street

Denne grafen viser gjennomsnittlig UV-indeks per måned i Palatine Street, Irland. UV-indeksen angir intensiteten av ultrafiolett stråling og går fra 0 til maksimalt 11.

UV-indeks per måned i Palatine Street, Irland,

Temperatur per år i Palatine Street

Denne grafen viser gjennomsnittlig årlig temperatur i Palatine Street, Irland. Årstemperaturen, angitt i grader Celsius, er gjennomsnittet av alle tolv månedstemperaturene sammenlagt for det året.

Temperatur per år i Palatine Street, Irland,

Årlig nedbørsmengde i Palatine Street

Denne grafen viser den årlige totale nedbørsmengden som har falt de siste 10 årene i Palatine Street, Irland. Den totale nedbørsmengden per år, målt i millimeter, er den samlede mengden nedbør som har falt i løpet av de tolv månedene i året.

Nedbør per år i Palatine Street, Irland,

Årlig snømengde i Palatine Street

Denne grafen viser den årlige totale snømengden som har falt de siste 10 årene i Palatine Street, Irland. Den totale snømengden per år, målt i centimeter, er den samlede mengden snø som har falt i løpet av de tolv månedene i året.

Snøfall per år i Palatine Street, Irland,

Erfaringer med været i Palatine Street

Har du vært i Palatine Street?

Del dine erfaringer med været i Palatine Street.

E-posten din vil ikke bli vist i anmeldelsen og blir ikke delt med tredjeparter.

Gjennomsnittlig vær i Palatine Street per måned

Klikk på en måned nedenfor og se i detalj hvordan været vanligvis er i Palatine Street og hva du kan forvente. Basert på historiske værdata for Palatine Street kan du for hver dag i måneden se gjennomsnittstemperatur, nedbør, vind og UV-indeks.

Terug naar boven