Søk Menu

Hvordan er klimaet i Echo Bay?

El clima actual de Echo Bay se caracteriza por temperaturas mensuales promedio que durante el día varían entre un máximo de 25°C y un mínimo de -4°C. Den gjennomsnittlige årstemperaturen ligger rundt 11°C. Om natten ligger temperaturene i de kalde månedene gjennomsnittlig rundt -13°C og i de varmere månedene rundt 15°C.

Den høyeste temperaturen i Echo Bay de siste 10 årene var 34°C i Juli 2018. Den laveste målte temperaturen på dagtid var -21°C i Januar 2019.

Årlig faller det gjennomsnittlig 1171 mm nedbør i Echo Bay. Av denne nedbøren består omtrent 220 cm av snøfall. Til sammenligning mottar Oslo 1289 mm nedbør per år.

Vil du vite mer om klimaet i andre deler av Canada? Sjekk også ut klimaet og været på steder som Vancouver, Toronto, Niagara Falls, eller se andre reisemål i Canada.

Beste reisetid for Echo Bay?

Den beste tiden å besøke Echo Bay for behagelig til varmt vær er Mai til og med September. I denne perioden kan det forekomme nedbør, men temperaturene er gode nok til å utforske Echo Bay.

Klimatabell for Echo Bay

Klimatabellen for Echo Bay viser gjennomsnittlige temperaturer, nedbør, snø og UV-indeks per måned. Tabellen gir en oversikt over gjennomsnittlig dag- og nattemperatur i grader Celsius, den totale mengden nedbør i millimeter, den totale mengden snøfall i centimeter og UV-indeksen for hver måned. Nedbør måles alltid som vann, selv om det er snø eller hagl.

  jan feb mar apr mai jun jul aug sep okt nov des
Temp. maks (°C) -4 -4 1 7 16 22 25 25 21 12 5 0
Temp. min (°C) -12 -12 -7 -1 6 11 14 15 11 5 -2 -6
Nedbør
DropletDroplet
DropletDroplet
DropletDroplet
DropletDropletDroplet
DropletDropletDroplet
DropletDropletDroplet
DropletDroplet
DropletDropletDroplet
DropletDroplet
DropletDropletDroplet
DropletDropletDroplet
DropletDroplet
Nedbør (mm) 61 58 56 113 101 133 84 122 91 150 109 93
Snø (cm) 53 33 27 20 0,2 0 0 0 0 1,7 39 46
UV-indeks 2 4 4 4 3 8 5 6 5 3 2 1

Klikk på månedsnavnet for å se flere værdetaljer, som værgjennomsnitt per dag og temperaturer og nedbør de siste årene i den måneden.

  • Gjennomsnittlig årstemperatur: 11°C
  • Høyeste temperatur: 25°C i Juli og August
  • Laveste temperatur: -4°C i Januar og Februar
  • Nedbør*: 1171 mm per år, gjennomsnittlig 98 mm per måned
  • Snøfall: 220 cm per år
  • Tørreste måneder: 56 mm i Mars, 58 mm i Februar og 61 mm i Januar
  • Våteste måneder: 150 mm i Oktober, 133 mm i Juni og 122 mm i August

*Nedbør måles som en kombinasjon av regn, snø og hagl

Populære reisemål i Canada

Oppdag klimaet til disse populære reisemålene i Canada.

Gjennomsnittstemperatur per måned i Echo Bay

Denne grafen viser gjennomsnittlige maksimumstemperaturer per måned i Echo Bay, Canada. Temperaturene er angitt i grader Celsius og gjennomsnittet er beregnet basert på målte temperaturer per måned de siste årene.

Temperatur per måned i Echo Bay, Canada,

Gjennomsnittlig nedbør per måned i Echo Bay

Denne grafen viser hvor mye nedbør det i gjennomsnitt faller per måned i Echo Bay, Canada. Nedbør måles alltid som vann, selv om det er snø eller hagl. Dette gjør det enkelt å sammenligne hvor mye som har falt, uavhengig av nedbørstypen. Mengden nedbør er målt i millimeter og gjennomsnittet er beregnet basert på målte mengder per måned de siste årene.

Nedbør per måned i Echo Bay, Canada,

Gjennomsnittlig snøfall per måned i Echo Bay

Denne grafen viser hvor mye snø det i gjennomsnitt faller per måned i Echo Bay, Canada. Mengden snøfall er målt i centimeter og gjennomsnittet er beregnet basert på målte mengder per måned de siste årene.

Snøfall per måned i Echo Bay, Canada,

Gjennomsnittlig UV-indeks per måned i Echo Bay

Denne grafen viser gjennomsnittlig UV-indeks per måned i Echo Bay, Canada. UV-indeksen angir intensiteten av ultrafiolett stråling og går fra 0 til maksimalt 11.

UV-indeks per måned i Echo Bay, Canada,

Temperatur per år i Echo Bay

Denne grafen viser gjennomsnittlig årlig temperatur i Echo Bay, Canada. Årstemperaturen, angitt i grader Celsius, er gjennomsnittet av alle tolv månedstemperaturene sammenlagt for det året.

Temperatur per år i Echo Bay, Canada,

Årlig nedbørsmengde i Echo Bay

Denne grafen viser den årlige totale nedbørsmengden som har falt de siste 10 årene i Echo Bay, Canada. Den totale nedbørsmengden per år, målt i millimeter, er den samlede mengden nedbør som har falt i løpet av de tolv månedene i året.

Nedbør per år i Echo Bay, Canada,

Årlig snømengde i Echo Bay

Denne grafen viser den årlige totale snømengden som har falt de siste 10 årene i Echo Bay, Canada. Den totale snømengden per år, målt i centimeter, er den samlede mengden snø som har falt i løpet av de tolv månedene i året.

Snøfall per år i Echo Bay, Canada,

Erfaringer med været i Echo Bay

Har du vært i Echo Bay?

Del dine erfaringer med været i Echo Bay.

E-posten din vil ikke bli vist i anmeldelsen og blir ikke delt med tredjeparter.

Gjennomsnittlig vær i Echo Bay per måned

Klikk på en måned nedenfor og se i detalj hvordan været vanligvis er i Echo Bay og hva du kan forvente. Basert på historiske værdata for Echo Bay kan du for hver dag i måneden se gjennomsnittstemperatur, nedbør, vind og UV-indeks.

Populære reisemål i Canada

Oppdag klimaet til disse populære reisemålene i Canada.

Terug naar boven